Våfflor och snusk

Denna dag har varit sehr rolig. Att äta våfflor och prata om snuskigheter med snyggong är inte så tokigt faktiskt. Som vanligt äter vi båda för mycket och i detta sammanhang passar det fina ordet feces in.

 Mmmmmmm...

Nu är det dags att ta tag i pluggandet. Imorgon väntar prov på fortplantningsorganen, könssjukdomar, svamp i underlivet och diverse annat.

Tjipp!


just idag är jag svag

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra... Nej Kenta, just idag är jag inte stark och just idag mår jag inte bra. Sov bara någon timme inatt, kom med påsar under ögonen, ful frilla och utan smink till skolan, redo att möta den trevliga dagen med psykiatriprov där jag inte pluggat ett skvatt. Många säger att de inte har pluggat fast de ändå har gjort det litegrann. Jag hade inte pluggat nåt och det visade sig på provet. Sven gav mig en speciell blick som sa ungefär "ska du lämna in först Sara? Ska inte du sitta kvar och skriva bland de sista? Har du bara skrivit så här lite?" Åt helvete med det provet.

Glasbytet i söndags gick bra. Jag och Robin tog oss en tur på stan och på strömpilen och köpte bland annat julklappar till varandra. Bättre att veta vad man får, men att man blir riktigt nöjd, än att få något man inte visste om innan men som man inte alls vill ha! Även idag har jag spatserat på stan, denna gång med SaraP. Vi letar och letar men finner inte. Jag vill ha en snygg mörkröd klänning. NU!

 Det är inte riktigt en sån här klänning jag tänkt mig.. Allt fläsk skulle ju pressats ut ur hålen. Haha så jävla ful!

Julklappsinslagning strax, I like it!

it's raining

Oja, det regnar. Tänk om allt vatten som regnat de senaste dagarna istället vore snö, det vore lovely!

Igår var jag med några gamla goda vänner och såg på idol. Det var trevligt och jag brydde mig inte speciellt mycket om vem som vann idol så jag har inte så mycket att skriva om det. Två värdiga vinnare och en vann, bättre kan det väl inte bli?

Idag har jag varit på flygplatsen (där Roger Pontare och Magnus Betner också va) och hämtat min bror och hans tjej efter att de varit i Thailand i en månad. Jag visste att de skulle vara bruna, men inte sådär megabruna som de är! De har haft det så bra och jag blir riktigt avundsjuk när jag har bror berätta om allt de gjort. Jag vill också resa och det har jag tänkt göra länge nu. Varför blir det alltid av? Som jag och SaraP diskuterade häromdagen då jag var bjuden på fika och middag hos henne, varför far man bara inte? Egentligen är det inte så svårt. Visst man missar skolan och får frånvaro. Det är ju bara att sjukanmäla sig så slipper man lämna in ledighetsansökan två veckor innan. Hittar man någon värd resa så är det bara att fara. Jag har sån jävla lust.

Idag har jag köpt julklappar till mor och far. Men blev så besviken när jag kom hem och öppnade kartongerna. Det var fyra glas, två cognac och två whiskey, som det är som mönser i glasen, som snea ränder, helfint. Men när jag öppnade  och kollade så gick ett av glasens sträck rakt upp, inte snett som de ska. Dessutom syndes de knapp så de såg ut som vnaliga glas typ. Jag ska gå dit imorgon igen om de har öppet och klaga. Visst att de va på rea, men är det produktionsfel måste de väl ändå skriva det någonstans eller göra den som köper uppmärksam om att det är just därför de satt ner priset? Eller är jag helt fel ute? Ska iaf försöka få byta till ett glas som ser ut som det ska och förväntas.

Om två veckor är jag i stockholm. Jag längtar!

RSS 2.0