Högskoleprov och dementa träd

Vilken seg dag. Idag har jag ägnat största delen av dagen till att sitta och skriva högskoleprovet. Det märks att det var ett tag sen jag gick i skolan, har som kommit av mig i "pluggandet". Nog för att jag inte hade pluggat till detta prov, gjorde det mest för att se hur det går till, känna högskoleprovsnerverna och se vad jag behöver träna mer på. Och ja, brister hade jag. Men jag fick då mer rätt än fel, jiho! Ska göra provet till våren igen och för att få bättre resultat har jag efter dagens prov insett att jag måste träna mer på.. allt! Jag kommer numera ägna tid varje dag åt ordboksläsning, läsning av svåra engelska böcker, matematiska problem och tabelltolkning. Eller kanske inte. Jag tror jag fokuserar på en hyffsat lättlast engelsk bok och kanske lite mer läsning av dagstidningar.

Snön har kommit till oss men verkar inte riktigt vara här för att stanna kvar än. Det är isigt och blött en dag, och kallt och fint den andra. Robin har hittat en bil på blocket som han vill ha som jaktbil och vi ska fara och titta på den imorgon i Skellefteå. Trist nog verkar det bli kring 0 grader och regn, så det blir inte att slå fartrekord. Jag har dessutom bara drygt 2 veckor kvar på prövotiden, så jag vägrar åka dit för nån fortkörning (eller nåt annat för den delen) och minsta körkoret!

I måndags var jag, Robin och Enzo ute i skogen och jagade, grillade korv och hade det härligt, och här kommer några bilder:

Robin och Enzo på G, Enzo är sööt, jag grillar korv, och avslutningsvis en dement björk som glömt att tappa löven.

Bilder från Stockholm

Nu har jag äntligen köpt minneskortläsaren, så här kommer bilder från Stockholm och Tjejmilen:

Mamma och jag innan vi skulle ut och äta gomiddagen Älskade mamma, vilket perfekt sällskap! Världens sötaste kusin Edwin Cykling kräver en fikapaus

Mamma och jag innan   Älskade mamma-  Världens sötaste Edwin  Cykling kräver fika  
den jättegoda               Vilket perfekt                                                                       
brakmiddagen              sällskap!

Alexandra när vi leker med Vi åt jättegod lax- och pastarätt hos Clas och Karin. Mums! Stora gräsytor där vi höll till innan tjejmilen och lång kö till toan

Alexandra när vi   Jättegod mat hos           Gärdet                         Lång kö till toan innan
leker med            Clas och Karin                                                  start
"play-do"


Taggade inför starten! Glada och svettiga efter målgången Gott med kex, ost, salami och dricka efteråt!

Taggade och lite           Svettiga och glada         Gott med kex, ost, salami
frusna innan start          efter målgång               och dricka efteråt!


Det här är ju bara några av bilderna. Men nu ska jag på jobbet så jag får nöja mig med detta. :)

RSS 2.0