SÅ JÄVLA ARG!!!

ÅÅÅÅH!! Jag är så jäkla förbannad på mig själv! Jag brukar varken köpa dyra saker eller he sönder saker. Det dyraste jag köpt är min hyffsat nya samsung mobil.. och vad gör jag? TAPPAR DEN I TOALETTEN!!! Hur jäkla klantig kan man vara? Jag var hos Marie och när jag skulle dra på mig byxorna så vips åker något svart ner i toan. Lika snabbt var jag nere med handen, tog upp den och torkade av den. Men den var ändå fuktig och där stod jag med byxorna nere och Marie med Anny i famnen och vi försökte panikslagna få isär den blöta och hala mobilen. Tillslut gick det och jag plockade isär alla delar och de har legat på tork i flera timmar. Men än inget liv i den lilla värdefulla saken... JAG ÄR SÅ ARG!!!! Jag har fasen inte råd att betala någon ny så jag får väl använda någon av mina gamla........... GAAAAAH!!!

Förutom den /)%#*¤%#¤¤&((&*=)&/(%* händelsen så har det varit en kanondag. For till Umeå i morse, åt lunch med mamma och var sedan med Marie i flera timmar. Nu blir det film med mamma och pappa. Imorgon affärer med Marie och Anny, hälsa på Jossa på Jula och förhoppningsvis kommer Kicki från Luleå och äter lunch med oss. Sen blir det att hälsa på mormor och farmor och kanske hinner jag även träffa Clas med familj som kommer från Stockholm imorgonkväll.

Nu ska jag deppa och hata mig själv. Suck.

Besök av föräldrar och hårfunderingar

I helgen har mamma och pappa varit och hälsat på. I lördags lagade vi chicken tikka masala till middag och tände massa ljus och såg på film på kvällen. Jättemysigt. Sen på söndagen blev det en härlig långpromenad på älven och en god sallad med skinka och fetaost. Det betyder så mycket för mig att de kom hit!



Det är så roligt för jag och mamma tänker ofta lika även om vi inte alltid säger rätt. När jag övningskörde för ca 2,5 år sen så satt mamma i framsätet brevid mig och pappa i baksätet.
Mamma: -Kör höger här framme.
(Jag kör åt vänster)
Pappa: - Men du kör fel, hon sa höger!
Mamma: - Men åh, jag menade ju vänster!
Jag: -Det var väl det jag förstod...

Det kanske inte låter så roligt men det var det. Något som var ännu roligare var nu i helgen när jag och mamma satt i soffan och löste korsord.
Mamma: - Ser du fortfarande på det där... vad heter det... njmmnjmmmnjjmm.. (gör nåt konstigt jätteroligt ljud)
Jag: - Greys Anatomy?
Mamma: - JAAAAA! Precis!!

Vi skrattade gott men mest när vi skulle återberätta för pappa och Robin. :)

Nu till något helt annat. Jag har har haft långt hår så länge jag kan minnas. När jag skulle gå ut gymnasiet sa jag att "nej nu jäklar ska jag klippa mig typ axelkort efter balen". Hände det? Nej. Men nu börjar jag bli sugen igen. Hade uppsatt hår här om dagen så att det såg ut som att jag hade kortare hår, och det kändes helt okej faktiskt (förutom att det var fettigt). Vi ser väl om jag tar tag i saken i vår!

Hmmm... ska jag våga?

Mmm sushi...

Mina händer luktar sushi. Antingen är jag bara jäkligt sugen eller så kanske jag borde ta mig en funderare över mitt psyke...

Ny soffa, anmälning och pimpling

För en vecka sen fick vi äntligen vår nya soffa. Jag måste säga att den helt klart får ett högt betyg. Under en vecka har jag inte suttit vid datorn en enda gång förrän nu! Jag har helt enkelt föredragit att sitta eller ligga i denna nya underbart sköna soffa. Åh vad vi är nöjda! Enzo är dock lite purken eftersom han får nöja sig med att ligga på mattan...



Nu har jag anmält mig till sjuksköterskeprogrammet i höst. Det blev Umeå som förstahandsval, Skellefteå som andra och Övik som tredje. Tydligen behöver man varken skicka in gymnasiebetyg eller högskoleprovsresultat så jag kunde göra allt via internet, smidigt!

Jag läser "Damernas detektivbyrå" på engelska, läser dagstidningen varje dag och försöker snappa upp nya svåra ord. Det blir spännande att se om det hjälper mig något den 10 april när det är dags för högskoleprov igen.

Egentligen skulle jag vara ledig tis, ons, jobba tors och fre och sen vara ledig lör, sön och mån. Men en av mina jobbarkompisar ville byta fredagen med mig så jag jobbade hennes förra fredag och hon min (imorgon). Sen var det en för mycket sjuksköterska idag och fattades en undersköterska en dag i april så jag gjorde ett byte. För er som inte förstod detta dagskrånglande så betyder det att jag fick en hel veckas ledighet! Huur skönt som helst!

I förrgår var det strålande sol och vi for ut till Robins pappas stuga och pimplade på älven. Enzo fick springa lös och såg så lycklig ut :)

Vi ser lite konstiga ut på bilden men glada var vi i det härliga vädret! På den sista bilden testade vi hur jag skulle se ut från Robins vinkel om han va 2,5 m lång.. (kul humor)

Det är våffeldagen nästa vecka men vi "firar" idag med våfflor till middag. Momsi!
Nu blir det lite städning. Hejs!


Plusgrader och skottlossning

Vår å härliga vår. Idag har det varit ca 4 plusgrader i skuggan. Jag, Robin och Enzo tog oss en långpromenad på älven och njöt av den sköna dagen.




Läste precis på vk.se att det har varit ett rån på Ica Södermalm ikväll. Rånarna har hotat personalen med basebollträn och en av rånarna blev sedan skjuten i handen av polisen. En av Robins kompisar jobbar där och jag var där vid kl. 18 så jag vet att han dessutom jobbade ikväll, så vi får hoppas att det är okej med honom och den/de andra som jobbade. Obehagligt!

En intensiv kräksjuka

Igår på kvällen började jag sakta men säkert må illa för att sen vid kl. 22 kila in på toan och kräkas. NEEEEEEEEJ tänkte jag, vill verkligen inte bli magsjuk och speciellt inte när det är ledig helg och fint väder och allt. Men imorse mådde jag bättre. Magen känns lite halvkonstig men jag mår inte illa. Vet inte varför jag mådde sådär igår men jag är bara glad att jag slapp bli sjuk.

Idag har vi gått på marknaden. Det är ju inget nytt så det blev som vanligt att man bara kikar lite och köper nåt att äta. Enzo fick sig ett stort gott ben också som han ligger och hetstuggar på nu.

Sitter och kollar på lite sommarkläder på internet. Jag är så sugen på att fixa håret, naglarna, bli brun och köpa massa sommarkläder. Som alla andra tidigare somrar så säger jag att i år ska jag fan satsa på att bli brun! Vi ser väl hur det blir med den saken..

Vårkänslor

Jag hade glömt bort lösenordet till bloggen. Antingen var det för länge sen jag skrev eller så börjar mitt minne dala ordentligt..

Har varit i Umeå en snabbis, vi for igår och kom hem idag. Vi hann iaf med äta sushi (JA!), umgås med mamma, pappa, mormor och farmor, och gå i lite affärer. Det var nästan 2 månader sen jag träffade mamma och pappa senast så vi var längtiga efter varandra. Hade hoppats att jag skulle hinna träffa Marie och Anny också men eftersom vi kom på det här med umeresan så sent så hade Marie redan andra planer. Vi får ses nästa gång!

Snart får man söka till sjuksköterskeprogrammet och snart är högskoleprovet igen. Börjar tänka mer och mer på skolan. Har pratat med chefen om att jag ska ta tjänstledigt eftersom jag har jobbat inom landstinget i 2 år i sommar och då får en tillsvidareanställning. Mycket smartare att göra så och ha en trygghet än att "bara sluta".

Nu i helgen är det marknad här i Lycksele och det är ju typ största händelsen här förutom "motorveckan". Både jag och Robin är lediga i helgen så imorgon blir det att gå på marknaden och sen gå ut på kvällen. Eller vi får väl se om vi vill fara på hotellet, det lär ju vara smockat plus att det kostar 200 att gå in. 200! Två drinkar eller 4 cider...

Efter den här vintern med 30 minus och snöstormar så känns det helt underbart med sånna dagar som igår och idag. Några minus, sol, blå himmel och fågelkvitter. Vilka vårkänslor!!! Jag längtar till sommaren!

RSS 2.0