Tur med en nit

Idag var första och förmodligen sista gången jag var glad över att ha en nitlott. Jag hittade nämligen Enzo liggandes under bordet i vardagsrummet tuggandes på en trisslott. Trisslotten var redan skrapad och det var ingen vinst på den, men tänk om det hade varit det. Några hundra tusen i käften på en finnspets hade kunnat förstöra min dag rejält...

Jag har världens mensvärk och ska lägga mina sista krafter på att värma en värmedyna och lägga mig i soffan. Föresten så borde vår nya soffa komma snart.. Det kommer bli kanon!

Tiden går

Imorse vaknade jag till min stora förvåning kl 7.30 och var pigg. Dagen har flytit på bra med gofrukost, långpromenad, blodgivning (som tack och lov gick bra denna gången), renbäddning, dammsugning, några ärenden på stan och sedan grekisk middag. Det verkade vara en sån här dag när man är på bra humör och livet inte alls känns så dumt! Men sen tog orken slut och jag vaknade nyss efter att ha sovit i soffan i nästan 2 timmar. Suck, nu kommer jag väl vara så där seg hela kvällen...

Jag må gilla vintern men jag måste erkänna att jag börjar längta till våren. För någon dag sedan var det soligt och kanonfint och fåglarna kvittrade och då kände jag att ja, våren skulle faktiskt kunna få komma snart. Men nyss var det ju jul och det är lika långt fram till april som det är bakåt till jul. Tiden går fort. Tänk, i sommar är det två år sen jag tog studenten. Två år. Om två år framåt + ett år och lite till är jag förhoppningsvis färdig sjuksköterska. Shit!


Freitag

Jag har skjutit på telefonsamtalet till universitet lite till.. hehe.. beställde en kurskatalog igår och ska kika i den först.

Nu ska jag ut med Enzo och sen torka golven. Robin har städat och tvättat igår så jag måste väl bidra med något här hemma! Sen ikväll blir det att se en ny Beckfilm och ligga på spikmattan.

Kort update idag. Tjing

Först sushi, sen skola, sen barn

Sitter och söker information om bidrag och lån inför (förhoppningsvis) skolstarten i höst. Virrigt värre. Försöker också hitta mer info om hur mycket och ofta det är praktik, hur det funkar med val/placering av praktikplatser osv.  men jag hittar inte det jag söker. Ska ta mig i kragen och ringa imorgon och förhoppningsvis prata med en människa som kan svara på mina frågor.

I förrgår blev vi bjuda på middag hos Gilbert, Elin, Molly och det nyfödda tillskottet i familjen. Vilken söt liten kille! Man blir helt klart längtig efter barn när man håller i det lilla miraklet som luktar sådär gott som bara bäbisar gör. Men först blir det skola i 3 år!

På lördag kanske Robin ska fara till en kompis och käka middag, dricka öl och basta. Då tänkte jag att åh, då ska jag göra det jag inte får göra annars. ÄTA SUSHI! Snälla gud, måtte jag hitta sushi i Lycksele även om det så blir i frysdisken. Jag är så sugen!!!

Har varit jättetrött idag på jobbet och är det nu också. Jag som tyckte att jag somnade i hyffsad tid igår.. Det hade varit skönt med en powernap nu men jag tror att jag egentligen behöver komma ut i den femtongradiga kylan för att piggna till lite!

Söndag

Gårdagens meny: Toast med helt fantastiskt god laxröra, vitt vin
Pepparstek, rotfruktsgratäng, sallad, cider
Och under kvällen bl.a godrinken med ananas och cocos... Inte dum kväll!

Mums!

Idag har vi varit ute med Enzo och lekt i snön. En kanonfin dag har det varit! Sen gick jag ut och gick så länge att jag rent fick värk i lår och höft av kylan. Den varma duschen efteråt var inte dum!




Medan jag var ute på långpromenaden så passade Robin på att kamma Enzo. Helt sjukt hur mycket hår han kammade bort trots att det inte var så längesen vi kammade honom sist.
Typ lika mycket hår som tre glas

Avslutningsvis en hälsning till mamma: Här är en bild på min orkidé som har börjat blomma. Fler knoppar är på g på den andra.. :)

Byta kille(gubbe)?

Äh, det här med bloggdesign är verkligen inte min grej. Nu blev det svart och vitt tills jag hittar nån fin eller kul färgglad bild eller dylikt jag vill ha.

Idag på jobbet var det en tant som blev helt facinerad av mina ögonfransar.
Hon: - Men åååååh, vad långa, mörka och fina!
Jag: - Mmm, tack!
Hon: - Är de riktiga? Eller sånna där låtsas som jag hört talas om?
Jag: - Nejdå de är riktiga, jag har ärvt ögonfransar och ögonbryn från mamma.
Hon: - Nämen så fint! Allt mina barn har ärvt från mig är mustasch och skäggstrån...
Hon ville absolut försöka para ihop mig med hennes 63 åriga son. Det var himla smickrande men tyvärr är jag ju upptagen......

Nu är det dags för en trumvirvel....... jag och Robin är ledig tre dagar i rad samtidigt! Tadaaa! Det har aldrig hänt förut förutom under semestern. Imorgon är första dagen och då är planerna att gå i affärer, kanske kika på hundutställning, ta det lugnt, äta gomiddag, dricka vin och ananas/cocosdrinkar... Mums!

Stök och bök

Vi har börjat rensa i garderoben i hallen och det ligger grejer överallt. Det ska bli jätteskönt och bra när allt är klart, men just nu ser jag inget ljus och jag är både trött och less. Ska ta mig lite lasange och grekisk sallad från igår och gå en lång sväng med lillplutten för att komma på bättre tankar. Han har varit speedy idag och nu ligger han och tar igen sig. Sen blir det nog att städa toan innan jag ska hoppa in i duschen. Usch, nu började jag tänka på äckelkvinnan igår... Huvva!

Aldrig mera

På måndagkvällar får landstingsanställda simma gratis på simhallen. Jag försöker att gå dit varje måndag kväll som jag inte jobbar och ikväll var en sådan kväll. När jag står och duschar innan jag ska gå in och simma så står det en kvinna mitt emot mig och duschar med en duschslang (de andra duscharna är sånna som man trycker på en knapp så kommer vatten högt uppifrån). Medan hon ska tvätta håret så ser jag hur hon tar och klämmer fast duschslangen mellan låren med strålen uppåt och typ 1 cm från sitt buskage till underliv. Hur jävla fräscht är det?! Vem fan vill ha det duschmunstycket i ansiktet sen? Fy fan så äckligt!
Nej usch, aldrig mera duschslangar på badhus.

RSS 2.0