Lerduvekrossning

I onsdags var det en kanonfin höstdag. Jag, Robin och Gilbert for för att njuta av dagen med lite lerduveskjutning. Jag provade skjuta med hagelgevär för första gången och träffade till min stora häpnad 50% av skotten! Enzo och Lizzy fick tålmodigt vänta i bilen medan vi lekte i skogen.

 
Robin träffar lerduvan   Ståtliga Enzo                Jag och godingen         Snälla och fina Lizzy
(som inte syns när
bilden är förminskad)         

Jag och min kära vän och arbetskamrat Snyggongen jobbade till våran stora glädje med varandra igår. Det är inte ofta vi jobbar samma pass och har samma färg! Men snacka om att vi är ett bra team. Det är inte bara vi som har roligt med varandra, många patienter tycker att det är helkul att det är två Saror på samma gång. Slutsats; vi vill jobba i samma grupp oftare än typ 3 gånger sen i maj!!!!!

Ikväll har jag varit ute på en promenix. Måste ju förvarna kroppen om vad som väntar på söndag... Tjejmilen! Jag och mamma far ner till Stockholm på torsdag natt, sen har vi två dagar med shopping, god mat och underbara släktingar för att sedan avsluta helgen med att gå/springa tjejmilen. Det ska bli en jättekul helg, jag längtar!!

Enzo sover och Robin är ute och fiskar. Tror det blir spikmattan för min del. Hejs!

urinprov och regnfiske

Ledig idag. Började dagen med att vänta alldeles för länge hos veterinären med Enzo. Lillplutten har haft urinvägsinfektion och ätit antibiotika i 10 dagar, och nu skulle vi lämna ett urinprov för att se om infektionen är borta. Till våran glädje var urinen fin och vi behöver inte oroa oss för det mer.

Ikväll efter middagen for vi ut med Enzo i skogen en stund för att göra honom skogsvan inför jakten. Sedan blev det en kortis med fiske för Robin som ville testa sitt nya spö. Det var mörkt på himlen och regnade så jag var sådär lagom taggad..
Nu väntar en varm dusch och lite sömn innan klockan ringer imorgon vid 6.


Hett hett hett

Oj så varmt det var igår och är idag, det är fruktansvärt att springa omkring i landstingskläderna i denna värme! Dagar som dessa skulle jag inte tacka nej till att vara ledig och ligga på en strand istället...

Idag efter att jag duschat av all jobbsvett så lånade jag Robins mammas bil och körde till Granö för att gratta min käraste snyggong som fyller 20 idag. Hipp hipp hurra! Som alltid hos familjen Paulsson så bjuds det på god mat, idag var det buffé som självklart var götta. Födelsedagsbarnet börjar redan känna sig gammal, men verkade rätt så nöjd ändå. Nu gäller det bara för oss att planera in en helg i typ Skellefteå med shopping och O´learys.. det ser jag fram emot!

Har städat sovrummet och renbäddat ikväll, kommer vara lovely att gå och lägga sig sen. Nu ska jag slänga mig framför tvn och somna.

god natt

Tillbaka efter 1½ år!

Hej! Man kan ju verkligen säga att jag kom av mig i det här med bloggandet. Ungefär ett och ett halvt år sedan jag skrev sist! Jag har ännu en gång tänkt komma igång och jag hoppas det håller i sig längre nu!

På ett och ett halvt år hinner det hända en hel del. Kort sagt så har jag hunnit med att:
  • gå på balen

  • ta studenten
  • flytta till Lycksele och börja jobba som undersköterska på lasarettet
  • vara brunett (första gången i mitt liv!)
  • skaffa Enzo!
Jag har ju självklart hunnit göra en hel massa mer också, som tex ta skoterförarbeviset, se Metallica, fylla 20 (hej systemet), fjällen med Robin, ha min första ljuvliga semester och fira midsommar i Lillpite med härliga släkten.

Som förra gången jag började om med bloggandet efter en paus så försöker jag hoppa in i vardagen och skriva om det, inte återberätta så mycket om det som hänt. Jag får väl ta det pö om pö isåfall!

Vilddjuret ligger på golvet i hallen och sover. Jag ska passa på och stöka undan lite i lägenheten innan han vaknar och vill pinka och busa.

Vi ser väl hur det går med bloggandet, men jag ska försöka hålla den vid liv!!

RSS 2.0