Ingen kärlek mellan mig och Clas Ohlsson

Varför ska jag aldrig lyckas göra rätt på Clas Ohlssons? Antingen hittar jag inte det jag ska ha, jag välter ner något, tittar för länge på fel kille eller som idag, gör ett felköp. Efter att tillslut ha letat mig fram till batterierna skulle jag köpa nya uppladdningsbara till kameran. Två av mina batterier befann sig nämligen i SaraPs kamera på festen då hennes kamera blev stulen. Så idag skulle jag alltså köpa nya AA-batterier och jag hade smart nog (trodde jag) valt ut en sort som man kunde köpa tvåpack av och betala 199 för dem istället för 278 kr. Killen i kassan va trevlig och jag kände mig vuxen som gick på gubbaffären utan manligt sällskap. Men sedan på bussen inser jag att jag har köpt 8st uppladdningsbara AAA-batterier! Värt när jag redan har 4 hemma som funkar utmärkt till min mp3 och fortfarande inga till kameran. Ibland känner jag mig så kvinnlig.

Blåsigt idag och en vecka tills jag fyller år. Ikväll ska jag köra till flygplatsen och hämta Agneta och Isak. Imorgon blir det afro power på träningsvärkstan med MH och sen kommer Clas, Karin och Alexandra (gulligullgull) till oss. Helgen kommer bli kanon!


wroom

Onsdag = Greysdag.

På samhällskunskapen idag fick vi några minuters paus för att sträcka på benen. Jag tog istället tillfället i akt att sova en stund, och att jag inte kommer ihåg det skojiga jag drömde irriterar mig väldigt mycket. Vi fick sluta lite tidigare och sen tillbringade jag och SaraP två och en halv timme på staden. Detta får ni inte säga till min mor, men jag köpte ett linne. I know, shame on me.

Sedan gick jag och MH på en givande teorilektion om landsvägskörning. Jag blev mer och mer sugen på att ta en tur i bilen, men icket idag. Jag känner mig hängig som tusan och ska ta på mig myskläder och se på Greys och fråga Olle. I framtiden kommer jag antingen vara bilrejsare, sjuksköterska eller sexualupplysare. Varför inte bli en "fråga Sara"?

image4

spring for life

Dagen har bestått av lunch, svenska, fika, psykologi, god middag hos SaraP, träningx2, diskning och snart tvtittande. Hela dagen har varit solig och luktat fantastiskt. Jag gick och fetlog från bussen bara för att det luktade sådär som bara våren kan göra.

Idag fyller Alexandra 1 år och när hon kommer på lördag ska jag gosa, mysa och skratta med henne tills jag storknar. Hennes leende är verkligen guld.

monday monday

Blue Monday.. eller åtminstonde varm och förkyldig. Halsontet håller i sig och jag är snuvig utan att va snorig. Körde hem Jossa efter skolan idag också, och sen körde jag till Sävar och tillbaka för att träna mer landsväg. På onsdag blir det första teorilektionen och att skriva in sig på körskolan.

Imorgonbitti blir det nog en promenix om kroppen inte är alltför hängig, vi börjar skolan 11.50! Våra vanliga veckor består av endast en sovmorgon, till 8.30. 10 minuter extra är väl kanske inte så mycket att hurra för..

Idag är det som sagt varmt och det luktar sådär härligt vårigt. Jag vill veta om och när jag får jobba i sommar så jag kan börja spåna på roligheter som kan faras på. Sommaren 06 var grymt rolig så det känns som att det blir svårslaget. Dock så kommer jag vara 18 denna sommar och därmed ha fler möjligheter. Förr har jag varit en riktig vintermänniska, men nu kan jag säga att OooOOoooOoo vad jag längtar till sommaren!

image3
-Hey girls, are you from Austraila?
-No no, can't you see? They're from Sweden! Aren't you?


påtår, tack

Vilken kanonkväll! Så mycket fika, prat, skratt och så många koppar. Mitt val att ta kaffe istället för te i den andra koppen gjorde att Maria utbrast att jag alltid ska vara så alternativ. I wanna be emo. Vi måste ha slagit rekord i antalet koppar och dryckesblandingar den kvällen och Kicki tog priset för äckligaste förtäringen och därmed vann hon det finaste priset man kan få. Endast hon och jag (och "det") vet vad som verkligen hände.. När Maja och Maria L hade cyklat hem fick vi oss dessutom gratis nattbuss hem. Jag tyckte att det borde va billigare än 40(!) kronor att åka buss hem på natten för att uppmuntra folk att göra det istället för att gå hem. Den söta chaffisen blev förvirrad och störd i sitt inknappande på apparaten och sa att det va första gången han körde nattbuss och att vi fick åka gratis. Avgången på Uttervägen resulterade som vanligt i snöbrottning. Denna gången klarade jag mig från att hamna i bajs!

I just love you guys!

Måtte du inte vara norsk

Ilskan jag känner just nu är inte nådig. Visst det är snyggt när man gör överlämningar till en medspelare på planen, men vem fan tar av en medspelare bollen när den har börjat driva uppåt?! Och inte nog med det utan sen slarvar bort den så att motståndarlaget gör mål! Och självklart ska de va norskar också! Jag hade så bra gärna velat kleta in mitt tuggummi i den där fejkblonda norskan som satt på läktarn några meter bort. Sen hade jag förstås kört in min tjocksocke i hennes mun så att hennes fula röst slutade gnälla så jävla irriterande. Och norska är så jävla fult! Och jag börjar typ varje mening med och, och svär hela tiden! OCH! AAAAAAAAAAAAAAAAH!!


www.inner.bäck

Jag klarade matteprovet! Aldrig någonsin har jag blivit så glad för ett G som idag. Men det känns tomt på lektionerna utan Gaim <3 Att han hade en guldring på vänster ringfinger störde mig bara lite, jag kan ju faktiskt tycka om hans närvaro ändå.

Min hals har börjat spöka och min ork är nästan slut. Jag tog mig en två timmars powernap idag mitt på dagen och det var guld värt. Att sova på dagen är typ bättre än att sova på natten eftersom när man har sovit på dagen så har man fortfarande nattens sömn kvar. Gött! 

Lars Winnerbäcks musik är som medicin för mina öron. Varför ska den mannen ta konsertuppehåll i sommar? Förstår han inte att jag vill göra hattrick? Taskigt.

Du säger: det har varit rätt så tomt här
och det är verkligen skönt att se dig.
Du säger: jag kan bära väskan, ge den till mig.
Och du betalar taxin, jag kan bara hänga med
och jag tittar ut i mörkret och drar nåt skämt
om hur det är.

image8
LW i Göteborg 05, I just loved it.

Heja heja

Jag hade nyss skrivit rätt långt, men råkade fumla bort det. Den här bloggen har hittills inte varit så hejdundrandes positiv för mig, men det finns gott om tid att bevisa motsatsen.

Veckan har varit väldigt slapp. Ledig måndag och torsdag, en lektion igår, en lektion idag och jag gjorde bort alla inlämningar och prov förra veckan. Yey! Sen går vi hela nästa vecka, men veckan efter det är vi ledig på fredagen och då blir det påsklov. Heja heja.

Idag har jag som sagt bara haft en lektion, och efter det kom mor och hämtade mig på skolan. Vi for sen till mormor och farmor och va sociala med dem. Det är nåt visst med gamlingar, de vill alltid bju på fika, och det räcker inte med att fråga en gång heller. Fast mormor gav oss sockar, inte fy skam.
Efter det när jag övningskörde höll vi på att krocka. En idiot i den mötande bilen körde mer och mer in på min sida av vägen, men tillslut vaknade han till som tur va. Gubbjävel. Sen ringde Jossa och ville höra om jag skulle åka buss med henne hem. Men snäll och körglad som jag är så tog jag och körde till skolan, hämtade upp henne och förde henne hem i säkerhet. Inte motorstopp en enda gång under hela dagen!

Ikväll är det Greys igen och det kan inte bli bättre.

Fel vid registrering av uppgifter: Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken.

Vilken jävla skit det här är. Sidhelvetet går så sjukt segt så jag blir galen.

Föresten så har jag skaffat en blogg, om ni inte förstod det.  Välkommen jag.


RSS 2.0