Övik!

Helgen har spenderats i Övik med snyggongen. I fredags tog vi bussen ner dit och vi hamnade tyvärr nära en tjej som aldrig insåg att vi ville lyssna på musik istället för att prata med henne.. "Är era föräldrar döda? Inte? Varför åker ni ensamma då?" Vi slapp hennes prat på vägen hem iaf, hehe. På vandrarhemmet träffade vi polacken Greg mfl som vi fick visa på karta vars vi skulle ut på kvällen för att tjejorna i 20års åldern nog ville ut de också. Efter att ha druckigt x antal cidrar på rummet skulle jag ringa och beställa taxi till utestället. Vi pratade just om hur nödig jag var, och självklart hann jag säga "fan vad det trycker på.." i telefonen till hon på taxiriet. Vi började såklart tokskratta och hon fick flera gånger säga "ursäka vad sa du? Jag hör faktiskt inte vad du säger!" men tillslut fick jag fram det jag ville ha sagt. Vakterna sa till snyggong att hon inte fick komma in för att hon inte hade sina glasögon på sig som hon har på bilden, och jag fattade inte att de skämtade för att de såg så allvarliga ut. Jag blev jätteupprörd! Snyggong fattade självklart att de skämtade och gick in. Jag var förvirrad. Kvällen bestod av att dricka drinken Orgazm som var sjukt god, tequila med minicitronbit, skratta åt killarna som hetsade på dansgolvet och ja... det går inte att förklara. Det var så kul att se! Vi skrattade så att det gjorde ont i magarna.. Vi dansade också en hel del, och det va jävligt skönt att slippa bry sig om hur man såg ut och det va roligt att driva med de andra.. hehe. När vi kom tillbaka träffade vi Uno (Martin) som trodde vi var polska tjejer och sa något på polska för att imponera. Vi såg ut som frågetecken och när han fick höra att vi var svenskar blev det lite pinsamt för honom. Vi pratade en del med polacken Greg, Uno och två av hans vänner. Jag vet inte vad jag ska säga om dem.. konstiga typer.

På lördagen for vi på paradisbadet. Helt klart var det roligare då man var liten, men det va ändå kul att åka lite och bubbla. Sen gick vi på stan, som faktiskt har fler affärer än man kan tro om Övik! Middagen blev libanesisk och det var supergott! Sen gick vi tillbaka, skämtade om hur Greg skulle ta sig in i vårat rum och skrattade åter igen... Och igår städade vi i rummet, gick på stan igen och köpte lite kläder, åt lunch och sedan var det dags att åka hem igen. En rolig helg! Nästa tripp blir nog till Sundsvall eller Stockholm!

Har fått svar från läkaren. Han har skrivit ut järntabletter som kan hjälpa en del när man har Restless legs, hoppas det börjar kännas bättre.

Just nu känner jag depp. Troligtvis pga skolan och att jag inte träffat Robin på länge. Blä.

   Som vanligt tar vi mest med oss kamerorna för att fota oss själva när vi fular oss. Men kul är det!

Äntligen KÖRKORT!

Äntligen!! Imorse tog jag körkortet! :D Jag är så glad! Ingen visste om att jag hade uppkörning, utan de trodde jag hade körlektion som vanligt. Men icket, idag var den stora dagen. Klockan 8.15 blev jag uppropad av en sannerligen tråkig man. När vi stod ute vid bilen och jag skulle göra yttre säkerhetskontroll så stod han och tittade på mig utan att röra en min. Det var väldigt trångt när jag skulle kolla ljusen där fram, och jag kunde inte kolla om halvljusen var riktade nedåt som de ska. Det kommenterade jag lite skämtsamt när jag stod i busken, men jag kunde då inte se någon reaktion i hans ansikte. Som en staty. Det gjorde mig såklart mer nervös än jag redan var. Men sen när jag körde kändes det bra, och jag tänkte aldrig typ "fan, det där kunde jag gjort bättre/annorlunda". När vi sedan var tillbaka på vägverket och han sa de ljuvliga orden "Din körning är godkänd" vad det som ett lyckorus inom mig. Gah, vilken lättnad! Efter att jag hade fått körkortsbeviset körde jag tillbaka körskolebilen till körskolan och gick med glada ben till skolan.

Har meddelat de flesta i min närhet, men en viss person återstår. Min min min Robin ska jag överraska om sisådär en timme då han dyker upp!

Har redan varit ute och kört omkring med Jossa och Maria som passagerare och det va helkul! Vi träffas sällan alla tre, och det va ju speciellt kul en dag som denna!

Åh jag är helt uppspelt! Plötsligt känner jag mig så vuxen. YIHA!

Ta mig snabbt, Sven!

Jag har samma rubrik som SaraP och de orden är precis vad jag sa till min lärare Sven idag. Fast jag menade såklart inte att vi skulle fösa undan alla papper från bordet och ha sex där i skolan. Självklart menade jag att han skulle gå igenom mitt resultat på provet snabbt. Men det fattar ju alla....... Vi brukar dock ha lite snuskiga kommentarer ganska ofta så det blev ingen pinsam situation. Hehe

Nåväl. Jag har nyss ätit tacos och är proppis. Mitt ben värker och jag är less på det som vanligt. Träffade läkaren igår och han var helbra! Första gången jag verkligen känner mig nöjd efter ett läkarbesök. Han tror att jag kan ha restless legs, och att det kan ha med det att göra. Kan få medicin om jag vill, men jag vet inte om det är värt bieffekterna. Ska fundera på saken... Ska även ta blodprovet för att se ifall jag har brist på något som kan påverka det hela. Känns skönt att träffa någon som tar mig på allvar och försöker hjälpa mig.

Igår höll jag mitt tal som hörde till de Nationella proven i Svenska B. Jag va så nervös. NERVÖS. Men jag klarade av det och lättnaden efteråt går inte att beskriva! Ids inte skriva vad talet hadlade om. Undrar någon är det bara att fråga. Jag hatar att hålla tal, redovisa och liknande och det är alltid en plåga. Jag skulle abslut varit nöjd med G på talet, för att jag inte satsade så mycket på det utan bara ville ha det gjort. När jag pratade med min lärare sa hon att hon hade sett hur nervös jag var, och hade tyckt synd om mig. Men hon tyckte att jag klarade av det så bra sen, och att jag hade ett jättebra tal. Jag fick MVG!! Jag tror aldrig någonsin i hela mitt liv att jag blivit så glad för ett betyg. Sara Myrestam har fått MVG på något muntlig. Shit pommes!

Snart väntar Idol. Hejar på Christoffer. Hej!

Munstrumpa

Fick tag i läkaren imorse och fick en tid imorgon. Just innan läkarbesöket ska jag hålla talet i Nationella proven i svenska. Jag har inte gjort talet än och jag ska kunna det imorgon. Heja heja!

Just nu sitter jag mellan Caroline och Johanna och väntar på studiebesöket på dialysen. Lyssnar på Sarah Dawn Finer och Daniel Lindström på youtube från då de va med i Så ska det låta. Låter sjukt bra. Det som tyvärr förstör denna ljuvliga sång är tjejen som sitter några stolar ifrån mig och pratar om allt hon gjort, hur duktig hon är och alla som berömmer henne. ÅÅååh allt är så roligt, inspirerande, spännande och ååååh världen är helt underbar och allt är så positivt! En socke i hennes mun vore nåt.

LESS

Jag håller på att bli tokig. Det värker så i benen så jag vet inte vars jag ska ta vägen. Det kittlas, kryper, spänner, trycker och ilar i dem och det spelar ingen roll hur jag ligger. Så less. Hoppas jag får en tid hos Vårdcentralen imorgon och att de blir klok på vad detta är.

Robin kanske kommer senare ikväll. Jag vill. Jag är längtig fast vi senast sågs imorse. Helt galet kär är jag.

iph234y

Köpte skorna och är väldigt nöjd. Känns som tofflor fast mer skoaktiga. Helt klart värda de 450 kronorna jag betalade för dem.

Idag är en sådan dag man hade velat skippa. Jag och Robin gick och la oss i sängen vid 3, och jag skulle upp 5. Hade ställt mobilen på väckning och mamma kontrollringde för att kolla att jag inte sov. Visst, jag var ju vaken då. Nästa gång jag vaknar är klockan 05.41 och det är 4 minuter kvar tills bussen lämnar Lycksele. Jag blev förbannad. Svor åt allt och började hata världen. Nästa buss gick 06.50 så jag fick ta den istället. Fick höra en massa skvaller av en 30 årig kvinna på bussen. Om jag ändå hade sluppit det...

Helgen har varit en bra helg. Robin fyllde 21 i lördags och det blev en lyckad dag enligt både födelsedagsbarnet(mannen) och mig. Igår tog vi en tur med bilen ut i snön och skogen för att fota. Snön får mig på sånt härligt glatt humör! Senare efter middagen hos Robins mamma sladdade vi runt i snön och det va tametusan roligt. Jag har bestämt mig för att jag ska kunna sånt jag med.

Har fått myskokänslor i benet. Gjorde ultraljud i benet förra året för att kolla så att jag inte hade någon propp där. Ringde sjukvårdsupplysningen i lördags för att höra vad de tyckte jag skulle göra nu när jag har börjat få värk och obehagliga känslor igen. Hon jag pratade med tyckte jag ksulle fara till akuten så det blev ett besök där. Läkaren var ingen favorit och han kom inte fram till något. Ska höra av mig till vårdcentralen idag eller imorgon.

Lektion nu. hej

RSS 2.0