la stada la trötta la bena

Skorna passade självklart inte. Jag köpte ljusstakar och yoghurtrussin istället. Idag tog jag bussen 9.40 från Lycksele och jag lyssnade på Celin Dion i princip hela vägen hem. När jag lyssnar på "All by my self" får jag gåshud och tårarna trycker på. Varje gång. Helt sjukt vilken känsla hon har i rösten!!

Träffade Maria på Sunday för att sola vid 12, men till våran förfäran var det låst. Varför? Ingen jävla aning. Vi gick besvinka till stan och spenderade 5 timmar där. Vi sprang mest fram och tillbaka i affärer men jag köpte några plagg som jag ska prova hemma. Dessutom hittade jag ett par dojor på 59an. Inte sånna höga som jag är på jakt efter, men dessa va grymt sköna och mjuka. La undan och de kan nog vara mina på freitag.

Efter stadsturen va jag och Maria helt orkeslösa och kvällen har vi spenderat i soffan. Jag somnade framför simpsons men höll mig vaken under Greys. I love Izzie, gah!! Om ändå hon och George bara kunde glömma det som hänt i sängen och just stay friends...

Borsta tänder och sova. Körlektion imorgonbitti. Hej!

this shoes

Vaknade typ halv 10 och kände mig utvilad! Det är värt ett OH MY GOD! Har tänkt vara duktig idag medan min karl jobbar. Jag ska sy och jag ska sticka, jag ska görat ska ni tippa.. la lalalalala. Nämen jag ska städa undan i lägenheten och börja fundera kring vad mitt tal ska innehålla.

Sen idag ska vi kolla på några skor jag vill köpa. Nackdelen med ALLA JÄVLA SNYGGA SKOR är att en sån som jag med inte alltför smala vader inte får plats i några. Jävla värld. Är så less på att om man vill ha nå skor som går längre upp så ska man inte inte kunna ha dem för att man inte får plats, och de som är bredare upptill är alltid så tantiga. Suck. Ska fråga om de möjligtvis töjer ut sig lite så kanske det kan gå för sig. Annars kommer jag garanterat tröstköpa något helt annat eller tröstäta ikväll.

Höst, bröst och tröst

Höstlovet har startat och jag känner verkligen hur skönt det ska bli att göra ingenting under denna vecka och bara slappna av! Om det ändå vore så. Självklart har vi plugg att göra bara för att göra det hela lite tristare. Jag ska hålla ett tag på torsdag nästa vecka och det känns verkligen piss. Såsom samhällsarbetet, njurprovet och krisdendomsprovet. Religion är inte min starka sida.

I fredags for jag för ovanlighetes skull inte till Lycksele utan stannade hemma i stan. Snyggongis ville ha sällskap i sin lilla, men fina, lägenhet. Jag köpte med mig en vattenmelon och naturgodis som vi skulle kalasa på under kvällen. Under natten kräktes våran vän Johanna som vi skulle fira på lördagen, hon har ju fyllt 18 härliga år! Dock i februari.. vi är lite sena av oss. Eftersom Johanna inte mådde något vidare, och jag och snyggongis tyckte det va bättre att hon skulle friskna till istället för att kräkas upp tacosen vi skulle göra så beslutate vi att ta firandet en annan gång. Jag och snyggong gjorde helt enkelt tacos till lördagslunch istället, och tog en buss 14.05 mot Granö och Lycksele. En av de mest irriterande personerna i Sverigeland satt snett bakom oss i bussen. Hennes smssignal var typ 30 sekunder lång och upprepades sisådär en gång varannan minut. Oh, if I got license to kill..........

Idag har jag fyndat på Dollar. 3 par sockar, två duschcremer, 2 tuggummipåsar och 3 tuggummiaskar och en Beckfilm. Endast 170 kr och jag är nöjd.

Har klippt min karl idag och jag är väl medveten om att jag själv borde göra något åt mina slitna hårtoppar. Men det känns så slöseriaktigt att betala 400 kr för att toppa lite och eventuellt klippa upp lite också. Försöker övertala mor.

Greys på onsdag igen och jag är längtig. Izzie måste vara guden, helt seriöst.

tjing

Bloggen har puls igen!

Under min tid som dagboksskrivare började jag de flesta sidorna med "Jag vet att det var längesen jag skrev, men..." eller "Förlåt att jag inte skrivit på länge, men...". Denna gången passar faktiskt de fraserna in, förutom att jag egentligen inte har något att säga efter "men". Jag har inget att skylla, det har bara blitt så.

Senaste gången jag skrev var ages ago, och under tystnaden i min blogg har det hänt mycket i denna damens liv. Det är väl förstås nu jag ska rabbla upp allt som hänt men jag ids inte. Jag väljer istället att försöka ta tag i bloggen igen och skriva om det som händer och komma skall.

Skolan har varit en riktig börda de senaste veckorna, men nu börjar det lugna sig en aning. Det som ligger på mina axlar just nu är skriveriet om mina åsikter om organdonation och att plugga på det som jag missar på måndag och tisdag nästa vecka då jag är ledig. Tidigt på lördag ska nämligen mor, Robin och jag bila ner till Stockholm. Alexandra har fått en lillebror, Edwin! Jag är i extas över att ha en till liten gullunge att bli betuttad i.

Till min förfäran är mitt elevkonto på skolans datorer spärrat och jag har ingen aning om varför. Jag gick till datasnubben idag och lättade på hjärtat och inte ens han hade möjlighet att fixa det. Han fick istället lov att maila till någon datatekniker på Umeå Kommun som skulle ringa mig. Har han gjort det? Icket. Jag väntar med spänning.

För att avsluta detta väldigt tråkiga inlägg vill jag bara hälsa till Snyggonis som så duktigt hållit sin blogg vid liv medan jag svikit min. Tack kompis.


RSS 2.0