Härlig springtur och korkade kvinnor

Vårruset gick kanonbra. Svalt var det och jätteskönt springväder. Jag och mamma pratade hela vägen och vips var vi framme, inte ens trötta! Vi kunde lätt ha sprungit några km till! Sen blev det fika med mammas jobbarkompar i deras nya lokaler i den nya byggnaden på NUS. Snacka om hotellkänsla där, jättefräscht!

Mycket energi under loppet gick tyvärr åt alla idiotiskt korkade människor som inte fattar eller bryr sig om anvisningarna innan loppet. Det var väldigt enkelt: 1. Starta i den grupp som är mest lämplig för hur du tänkt ta dig igenom loppet - springa, jogga eller lunka. 2. De långsammare till vänster, höger för de som vill ta sig förbi. 3. Inga hundar får tas med under loppet. 4. De som ska gå med stavar eller barnvagn startar i sista gruppen. HUR SVÅRT KAN DET VARA?! Hur många som helst som startar i gruppen "jogga" och börjar med att gå TYP TRE STYCKEN I BREDD I MITTEN AV VÄGEN. AAAH jag blir så arg. Och så går folk med hundar och STANNAR MED BARNVAGN I MITTEN AV VÄGEN OCH PRATAR MED VARANDRA DÄR DET ÄR SOM MEST TRÅNGT. Vafan har man inget vett? Jag hade gode lust att säga åt varenda en att he sig undan till vänster eller i startgruppen för de gående!!!!!!! (Eller armbåga allihopa jättehårt.....)

Peter Siepen var speaker. Han är ju jätte... fräck? Eller?

Efterhängsna foton

Imorgon är det Vårruset och springa 5 km som gäller. Gissa vem som måste ut ikväll och förvarna kroppen?

Har ju massa foton på mobilen som jag inte lagt upp. De kommer nu!
Kaffedrink på restaurang Costas.
Tussilago i Umeå.
Mamma och Enzo under en vårpromenad.
Robin vann stort över mig i bowling.

Men det blev jämnare i biljard!
Fokus...

Penzie
Vi grillade korv kl.1 på natten i förrgår. Gött!

Molly och Enzo posar i bagaget :)
I juni ska jag klippa mig...
..till något sånt här..

Praktiskt med städhjälp när man välter ut mjölkpaket!

Nu får det räcka. Adjö.

Slut på uppehållet

Å härliga sommarvärme. Det här är inte dumt må jag säga! I tisdags var det soligt, varmt och skönt på förmiddagen. Halv 12 satte jag mig i bilen med sommarklänning på och bikinin nedpackad för att bege mig till Granö och min kära Snyggong. Ju närmare jag kommer ju kallare blir det och helt plötsligt är himlen grå och det ösregnar. Det blev ett regnigt besök tyvärr... Jag och Snyggong har inte träffats sen hon slutade jobba hos oss vid jul. Längsta "uppehållet" någonsin! Hon bjöd på en kanongod paj och vi pratade och skrattade medan regnet smattrade mot taket. Det var ett kärt återseende och nu taggar vi shopping och uteserveringar i sommar.


3 år gammal bild typ. Jag och Snyggong har ett seriöst samtal eller kissar. Det sista är väl mer troligt..

30 juli jobbar jag förhoppningsvis sista dagen på jobbet. Då går jag på 4 veckors semester och sen (HOPPAS HOPPAS HOPPAS) börjar skolan. Vad gör jag om jag inte kommer in?

Onsdag

Idag är det onsdag och jag har ännu en gång kommit av mig i skrivandet, inte bra. Ska försöka vara kortfattad om allt som hänt.

Den 1 maj fyllde Enzo hela 1 år. Tänk att det är så längesen han var lillplutten som kissade inne överallt, somnade överallt, bet i allt och bara var sådär himlarns gullig som valpar är..



Helgen 1-2 maj var vår lilla familj i Umeå. Jag och Robin skulle fira 3 år tillsammans så vi ägnade oss bara åt varandra! Enzo fick vara med mamma och pappa och ha det skoj. Jag och Robin spenderade lördagen och söndagen med att gå på grekisk restaurang (huuur gott som helst), ta några drinkar, gick på stan, bowlade, spelade biljard och tittade varandra djupt in i ögonen så som förälskade par gör ;) Jätterolig och mysig helg!

Igår åt vi middag med jobbet för att fira några som fyller 40, en som fyller 50 och en som slutar. Vi hade samlat in pengar till blommor och presenter. Sen visade det sig att jag också skulle bli "firad"! De gav mig blommor och presentkort på Åhlens och bjöd mig på middagen. De tackade mig för tiden (2 år i sommar) som jag jobbat med dem och önskade mig all lycka i framtiden och ville absolut att jag skulle komma och jobba helger, lov och sen när jag är färdigutbildad sjuksköterska. Jag blev superglad och överraskad! Men det blir ju pinsamt om jag inte kommer in på skolan...

Nu har vi bokat stuga i fjällen i sommar. Kommer bli så härligt att komma bort ett tag och fjällvandra, fiska, grilla, fota, spela kort och allt annat mysigt man kan hitta på. Jag längtar.

Nu blir det att packa upp typ 349 st påsar med ren tvätt. Jiho!

RSS 2.0