Semester!

Nu var det gjort, sista dagen på jobbet. Skåpen är rensade, nycklar igenlämnade och mitt namn är utsuddat på tavlan. SEMESTER!! Kändes det verkligen så här skönt förra sommaren?

Jag börjar att fira semestern med en utekväll i öltältet på stan med några tjejor från jobbet! Jihooo!

Höjden av gullighet!

Robins kompis Mats har finnspetsvalpar som vi var och hälsade på för drygt en vecka sen. (Segast på att skriva och lägga upp bilder jag vet..) De var då ca 5 veckor och sötare än sötast. Helt sjukt hur gullad man blir och hur sugen man blir att skaffa fler små mysiga och lurviga minivänner.

Hur gulligt är inte detta?


Den avtuggade plösen är Enzos verk och denna lilla krabat tar efter.
Måste vara något speciellt med att tugga på mina röda skor..



Vi har även varit ute och fiskat några gånger som uppvärmning inför fjällenresan. Härligt är det, iaf när myggen håller sig borta.

Pjuh!

"meeen, sluta fota..."

Nu ska jag ut och hurtgå och sen ha en liten spakväll för mig själv. Imorgon blir det att jobba mina sista bufferttimmar, 7-11 och sen en kort tripp till Umeå för att gå i affärer och hälsa på mor och far. En vecka kvar på jobbet sen semester. Känns sjukt skönt med semester men konstigt att sluta på jobbet. Snart blir det studentliv!

JAAAAAAAAAAAAAAA!

Äntligen äntligen! I måndags fick jag veta att jag har blivit antagen till sjuksköterskeutbildningen i Umeå i höst. Jag är glad!!! Känns så himla skönt att det är säkert nu och att jag kan börja planera på riktigt.
Det ska bli så roligt att läsa om något man tycker om och brinner för, få nya erfarenheter, träffa nya människor och få nya kompisar och självklart träffa familj, släkt och vänner i Umeå oftare. Jag kommer såklart längta efter Robin och Enzo på vardagarna men jag far tillbaka till Lycksele på helgerna. Nu får jag börja fundera på hur jag ska möblera mitt gamla rum igen.. Å vad kul det känns att jag inte behöver tänka "om jag kommer in.." Nu vet jag att jag ska jobba drygt 2 veckor till, ha semester i 4 veckor och sedan börja plugga, och det känns så bra!!
JIIIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOO!!

Ikväll har jag varit hos Angelica och badat i solnedgången med hennes dotter Matilda och Enzo. Inte dumt för fem öre. Nu blir det mysa framför tvn, det ryktas om att Robin har köpt hem götta...

Denna värme..

Varmt, varmt och åter varmt. Här inne i lägenheten har vi det skönt med AC:n på full sprutt. I trapphuset är det svalt. Men sen när man går ut genom porten är det som att gå in i en vägg av värme. Pjuh! De senaste dagarna har det varit ganska mulet men ändå kring 30 grader. Tur att det inte är stekande sol för då jäklar!

Åt lunch hos Angelica igår och skulle sen lägga mig vid älven för att sola. Men det var ingen höjdare med moln på himlen och starka vindar. Jag fick ligga och hålla för näsan och öronen för att inte få en sandlåda inne i huvudet.

Det är ju iaf skönt att det är sommar nu. Jag räknade mina arbetspass som jag har kvar och jag tror det va 17. 17 pass sen är det semester en månad. SKÖÖÖÖÖNT!

Inget svar om skolan än. Jag fortsätter vänta med spänning.

It´s done!

Japp, nu är det gjort. Håret är några dm kortare och det känns SÅ bra! Fick det plattat hos frissan och klippt efter det. Är lite längre än vad jag hade tänkt, men hon som klippte mig var så klok och sa att eftersom håret blir några cm kortare när jag har det lockigt så kanske det ser för kort och huvudet ser ut som en boll om jag klipper det kortare. Jag är iaf jättenöjd och det kommer kännas så skönt att ha kortare och mindre hår i sommar.


Lite separationsångest i bilen på väg till frissan..  Men glad och skitnöjd efteråt :D

Hade det jättebra på den korta påhälsningen i Sundsvall. Jag och Maria shoppade, vi åt middag med Clas, Karin, Alexandra och Edwin och sen såg vi alla tillsammans Davids match. Ingen i publiken kan ha missat vem vi kände eftersom barnen skrek "heja David!!!!!!" och klappade i händerna största delen av matchen :)

Jag och Alexandra på matchen.

På kvällen slingade Maria mitt hår och jag färgade hennes utväxt. På torsdagen blev det en snabbis (snabbaste gången någonsin) på IKEA för att sedan bege sig hemåt igen. Det var jättekul att hälsa på bror och Maria och jag skulle gärna göra det snart igen!

Man blir så söt i plastmössan när man ska slinga håret..

Dopet den 19/6 var fint och Elliot som döptes är SÅ himla söt. Och jag fick premiäranvända min nya prickiga klänning.

Robin och jag efter dopet. :)

Igår hade jag jätteont i örat och var tröttare än tröttast. Idag har jag ont i halsen. Hoppas jag inte blir sjuk för det har jag varken tid eller råd med!!

RSS 2.0