...

Ibland är Enzo så jävla billig. Jag har sprungit upp och ner till förrådet flera gånger med massa grejer. Sista vändan tog jag med Enzo för att han skulle följa med upp till lägenheten sen. Jag bär på två 6-pack toarullar, ett mackgärn, två lådor med hundmat och så kopplet med hundrackarn i. Och vad gör han?! Kutar upp för trapporna så att kopplet sträcks, jag flyger framåt och tappar allt och en av lådorna med hundmat går upp. Resultat? Hundmat i hela jäkla trapphuset!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag slängde in honom i lägenheten och fick sen sitta och plocka hundmat blandat med damm och andra äckligheter. Inte fräscht.

Jag blev så arg och upp i varv att jag kände att jag måste ut och springa av mig lite ilska. Och då har ipoden slut på batteri. Ännu mera AAAAAAAH!!!! Så nu sitter jag här och skriver av mig lite medan batterierna laddas.

Födelsedagen var toppen med massa släktingar på både min och Robins sida. Efter fikat for mamma, Clas, Karin, Alexandra, Edwin och jag och åkte pulka i en backe och sedan blev det lax innan de skulle fara hemåt.

Robins syster och barn från Stockholm har varit uppe under påsk så vi har umgåtts mycket med dem och bl.a. åkt skoter och pimplat.

Igår skrev jag högskoleprovet men det blev bara några fler rätt än förra gången. Jag hade ju inte tränat på gamla prov innan som jag hade tänkt så jag får skylla mig själv. Hoppas hoppas att jag tar mig in på sjuksköterskeutb. ändå!!!!!!

Bilder från veckan får komma senare. Nu ska jag se om ipoden orkar med en stund ute i det härliga vårvädret.

Kommentarer
Postat av: Sara

Nog ta du dig in, man måste ha så sjukt högt på högskoleprovet för att det ska ge nån hjälp har rycktet nått mig. Men det är alltid bra att ha fått det gjort!

Jag fick sitta med ett gäng nötter hela dagen, men det var skönt, vi var få som bara den och det fanns inga andar än vi på rasterna, så man kunde "gå in i sig själv" om man så ville, heheh!



2010-04-12 @ 21:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0